Hirek  e-mailkezdőlapkedvencek közé

« vissza

Folyamatosan fektetik a közműveket
2010-09-25 18:30:12

Az elkészült szakaszokon nyomáspróbákat tartottak. Kiépült a második vákuumkutas szakasz is, így immár két helyről folyamatosan szivattyúzzák a talajvizet.Szeptember 20-25 között folytatódott a szennyvízcsatorna építése a Coop áruház mögötti területen, a vákuumkutas talajvízsüllyesztéshez igazodva. A hét végére a már elkészült csatornaszakaszon megtörtént a kamerás vizsgálat is.
A Coop áruháztól az Okmányirodáig kiépült a 2. vákuumkutas szakasz is.

A csapadékvíz csatorna fektetése két nyomvonalon haladt a héten, részben a Galéria étterem – Petőfi S. utca közötti területen, valamint a II. sz. Rendelő és Pizzéria közötti területen. A Petőfi S. utcai csatorna szakasz építéséhez kapcsolódóan elektromos kábel feltárási munkákat végeztek a trafóház körül.
A vízvezeték építése folyamatosan haladt előre a Sulyán cukrászdától egészen a Szállodáig. A héten folyamatosan törték fel a járda burkolatot, majd a munkaárok kiemelés után fektették és takarták a vízvezetéket. Az elkészült szakaszokon a nyomáspróbát is elvégezték.

A Galéria étterem – Református templom közötti szakaszon lefektették a gázvezetéket is. A gázvezeték kiváltása ütemterv szerint halad. A gáz szolgáltatás biztosítása folyamatos.

  Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Gödöllő Város Önkormányzata, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.
Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége:
Pro Régió Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17. | http://www.proregio.hu
Irányító Hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. | http://www.nfu.hu
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg