Hirek  e-mailkezdőlapkedvencek közé

« vissza

Lakossági fórum a Főtér kapcsán
2010-08-03 11:24:20

Hamarosan elkezdődik a Főtér felújítása. A munkálatok befejezése után megújult városközpontja lesz Gödöllőnek.  Arról, hogy a kivitelezés hogyan érinti a bolttulajdonosokat lakossági fórumot tartottak július 22-én.


A Laki Épületszobrász Zrt végzi a gödöllői városközpont felújításának kivitelezői munkálatait. A nyertes cég már rengeteg igényes munkát végzett korábban. Nevükhöz köthető többek között a Szépművészeti Múzeum homlokzatának felújítása, a Magyar Állami Operaház és a Művészetek Palotája burkolatainak és épületszobrász munkáinak kivitelezése.

A Gödöllő Főtér programról Gizella János és Laki Péter tartottak bemutatót. Elmondták, hogy 7 organizációs fázisban, összesen 20 hétig végzik a munkálatokat. A Szabadság tér bolttulajdonosait és lakóit folyamatosan tájékoztatják arról, hogy a térnek mikor, melyik részein lesznek olyan munkálatok, amelyek érinthetik őket. Folyamatosan tartják majd a kapcsolatot az érintettekkel, és egyeztetnek velük a közművekkel, a gépkocsi-behajtással és a parkolással kapcsolatban.

A munkálatok december 9-éig tartanak, és mint elhangzott a tájékoztatón, ez nagyon szűk határidő ilyen hatalmas feladatra, de a kivitelező igyekszik tartani.

A kivitelező cég mindent megtesz, hogy az érintetteket a lehető legkevesebb kellemetlenség érje, és ezért bármikor elérhetőek lesznek.

A kivitelező cég e-mailcíme: info@lakinet.hu
A kivitelezés építésvezetője: Pitt Sebestyén.Honlapunkon, a www.godollofoter.info oldalon is igyekszünk mindenről tájékoztatást adni a kivitelezés ideje alatt.

  Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Gödöllő Város Önkormányzata, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.
Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége:
Pro Régió Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17. | http://www.proregio.hu
Irányító Hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. | http://www.nfu.hu
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg