Hirek  e-mailkezdőlapkedvencek közé

« vissza

Munka sötétben is
2010-11-07 20:19:09

A főtérre a Dózsa György út felől történő behajtás megszűnt!
A Coop előtt is felbontották a burkolatot.


A szennyvízcsatorna építése terv szerint folytatódott a Petőfi Sándor utcai lezárt parkolóknál. A csapadékcsatorna építése követte a szennyvíz csatornáét a Petőfi Sándor utca szélében, továbbá a Sulyán cukrászda – Szálloda – Coop áruház szakaszokon. A vákuumkutas talajvíz-süllyesztés folytatódott az utolsó szakaszon a Petőfi Sándor utcai parkolók Hivatal mögötti részén, az Átrium üzletház mellett végig egészen a Gábor Áron utcáig. Ezeken a szakaszokon a parkolók lezárása megmaradt, amíg a talajvízsüllyesztés után a csatorna meg nem épül.

A vízvezetéket a Coop áruház – Dózsa György út közötti szakaszon építették. A Coop áruház bejárata a burkolatbontások után ideiglenes bejárón át biztosított. A Gábor Áron utcában a járda szélébe fektették folyamatosan a 0,4 kV-os, a távközlési- és a közvilágítási kábeleket. Ugyanitt a kandeláberek alapvasalatait betonozták és az IBUSZ iroda előtti légvezetékről földkábelre történő átkötésére is sor került.

Burkolatbontás folyt a Coop áruház környezetében, de az áruházba a bejutást folyamatosan biztosították. A Szálloda előtt és sarkán szintén burkolatot bontottak, itt már az új burkolatalap épül. A Coop áruház mögött kiépítendő útpályánál földkiemelés, zúzalék terítés, tömörítés volt.

A terveknek megfelelően folytatódott a támfalépítés az Okmányirodánál és a K&H bank melletti területen. Út alépítmény építést a Coop áruház mögötti területen, valamint a II. sz. orvosi rendelő környezetében és a PM hivatal előtt kialakítandó lépcső alatti területen végeztek. A kertépítő megkezdte a megmaradónak tervezett fák-bokrok nyesését, ápolását.

A téli időszámítás kezdete óta 16:00 után immár sötétben dolgoznak a munkagépek.

  Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Gödöllő Város Önkormányzata, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.
Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége:
Pro Régió Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17. | http://www.proregio.hu
Irányító Hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. | http://www.nfu.hu
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg