Hirek  e-mailkezdőlapkedvencek közé

« vissza

A Polgármesteri Hivatal környezetében történő munkák
2010-08-10 17:42:02

Augusztus elején megkezdődtek a Gödöllői Városháza előtti területen a főtérrel kapcsolatos munkálatok. Elsőként a térburkolatot bontják, valamint az aszfaltot szedik fel.
A főtér felújítási munkálatainak ideje alatt a hivatalba való bejutás a főbejáraton és a mozgássérült rámpán is biztosított, a hátsó bejáraton lényegében folyamatos a ki és bejárás lehetősége.Augusztus 9-től elindulnak a közműépítési munkák, a Városháza előtt valamint a Városháza és az Átrium között bontanak. A Tormay Károly Egészségügyi Központ és az Okmányiroda közötti szakaszon szintén megkezdődik a közművek kiváltása. A kivitelezés alatt a Városházába való bejutás szakaszosan biztosított lesz a főbejárat felől. A hátsó bejáratot a felújítás ezen szakasza nem érinti, így abból az irányból az épület zavartalanul megközelíthető.

Vélhetően augusztus 28-án vagy 29-én történnek a közmű-átkötések, így ekkor zavar lehet a vízellátásban.

Augusztus 30-a után a Polgármesteri Hivatal működését érintő területeken befejeződnek a közműkiváltások és megkezdődnek az alépítményi munkák.

A Hivatal körüli burkolást szeptember végén fejezi be a kivitelező. Ekkor ismét várható közmű-átkötés miatt okozott zavar a közműellátásban.
A szolgáltatók és a szakkivitelezők a Hivatal zavartalan működése érdekében az átkötési időpontokat péntek délutánra vagy szombatra próbálják időzíteni.

  Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Gödöllő Város Önkormányzata, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.
Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége:
Pro Régió Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17. | http://www.proregio.hu
Irányító Hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. | http://www.nfu.hu
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg