Hirek  e-mailkezdőlapkedvencek közé

« vissza

A kivitelezés menete
2010-08-10 18:04:30

A Laki Zrt. bemutatta a július 22-ei Lakossági Fórumon a kivitelezés menetét, az organizációs tervet.A bontási és közműépítési feladatokat a tervek szerint augusztus 6. és november 9. között bonyolítják le, a tájépítészeti munkálatokat október 5. és december 9. között végzik el, míg a medence és a szökőkút építése a szeptember 4. és november 4. közötti időszakra tehető.

Az első fázisban (a tervek szerint augusztus 4-23-ig) többek között bontási és közműépítési munkák folynak majd a Tormay Károly Egészségügyi Központnál, a Coop Áruház körüli területen és a Polgármesteri Hivatalnál.

A második fázisban (a tervek szerint augusztus 25-től szeptember 3-ig) szinte az egész városközpont területén (városháza, K&H Bank, Coop Áruház, II. számú orvosi rendelő, Gábor Áron utca és a református templom előtt) közműépítés zajlik majd.

A harmadik fázisban (a tervek szerint szeptember 5-től szeptember 13-ig) is elsősorban a közműépítésre helyezik a hangsúlyt: így elsősorban az I. világháborús emlékmű, a Coop Áruház környezete, a Világbéke-gong területe, a Polgármesteri Hivatal, az Okmányiroda és a II. számú Orvosi rendelő környéke érintett.

A negyedik fázisban (a tervek szerint szeptember 12-től október 26-ig) elkezdődik a burkolatépítés is. A közműépítés az Erzsébet Királyné Szállodától a Sulyán cukrászdán át a Gábor Áron üzletházat érinti; míg az új burkolat kialakítása az I. világháborús emlékmű, a K&H Bank és a Világbéke-gong környezetét, valamint a Városháza Gábor Áron utcára néző oldalában zajlik majd.

Az ötödik fázis (a tervek szerint október 26-tól november 9-ig) továbbra is tartalmaz közműépítési feladatokat: a szállodától a cukrászdáig zajlanak majd a munkálatok. A burkolatépítés pedig a Gábor Áron üzletház előtti területre, a városi filmszínház, a városi múzeum környezetére, illetve a Coop Áruház és a II. számú Orvosi rendelő környékére koncentrálódik.

A hatodik fázisban (a tervek szerint november 4-től november 24-ig) a burkolatot építik a Világbéke-gong, a Coop Áruház, a református templom, a Polgármesteri Hivatal és a Gábor Áron utca között.

A hetedik fázis (a tervek szerint november 25-től december 9-ig) ugyancsak a burkolat építés ideje, ekkor a Coop Áruház és az Erzsébet Királyné Szálloda közötti terület kap új kövezetet.

 

A prezentációt ide kattintva tekinthetik meg.

 

  Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Gödöllő Város Önkormányzata, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.
Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége:
Pro Régió Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17. | http://www.proregio.hu
Irányító Hatóság:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22. | http://www.nfu.hu
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg